Publicitat
EDITORIAL

Ser referents discretament

Cada cop que el Taulí informa sobre un dels seus serveis més innovadors ens sorprenem. Estem acostumats a veure com altres centres sanitaris catalans com l’Hospital Clínic, Vall d’Hebron, Sant Joan de Déu i del Mar sovint apareixen en els mitjans de comunicació nacionals explicant els seus avenços en medicina. A banda de la seva importantíssima tasca assistencial, l’hospital de Sabadell compta amb professionals reconeguts. Si més no, la setmana passada, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona va premiar a l’excel·lència professional la directora del Servei de Medicina Pediàtrica, la doctora Pepi Rivera i l’equip del servei de Prevenció de Riscos Laborals.

Publicitat

A més, el centre sabadellenc té molts departaments que cada dia desenvolupen una tasca de recerca i innovació que sovint es desconeix. Un d’ells és el Laboratori de planificació quirúrgica i impressió 3D. Aquest any, aquesta unitat haurà participat en un centenar d’intervencions. D’aquesta manera, haurà estalviat temps a les sales d’operacions, minimitzat errors i, per tant, complicacions i haurà evitat riscos. Aquesta tecnologia s’està consolidant i situa el Taulí com un dels centres referents. Això sí, discretament.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top