Esports

Aleix Roig passa pel quiròfan i estarà 4 mesos de baixa

Alex Roig en un partit de pretemporada davant el Sant Andreu /Ll. Franco

El Sabadell continua rebent cops en forma de lesions. Ara ha sigut el torn del jove sub’ 23 Aleix Roig. El club informa que el defensa ha estat intervingut a l’Hospital Universitari General de Catalunya Quirón Salut de la ruptura del menisc extern i lligament tibiomeniscal del genoll esquerre pels serveis mèdics del Centre d’Esports. S’estableix un període de baixa aproximat de quatre mesos.

No ha tingut gens de sort el lateral esquerre que va arribar procedent del Girona juvenil. A la pretemporada va deixar molt bones sensacions i Antonio Hidalgo el va fer debutar de titular a la segona jornada a Bunyol davant l’Atlètic Llevant. Però només va estar sobre la gespa 27 minuts. Un fort cop a la zona costal va obligar a la seva substitució. La seva recuperació va ser lenta i a, més, es va agreujar amb una nou contratemps en un entrenament a Sant Oleguer que el va afectar el genoll. No es pensava, llavors, que seria tan greu i fins i tot va reaparèixer en el partit de Copa Federació contra el Jove Español a terres alacantines. Però també va haver d’abandonar el terreny de joc al cap de 25 minuts en ressentir-se de molèsties al genoll. Ara s’ha confirmat que es tractava d’una lesió seria i ha hagut de passar pel quiròfan.

Aleix Roig se suma a les lesions de llargada durada d’Antonio Romero, Jesús Olmo i Jurgi Oteo. També Boris Garrós ha estat afectat de problemes musculars i només ha pogut intervenir alguns minuts. Ara es troba a punt per tornar.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top