Ciutat

Dos incendis en habitatges de Castellarnau i el centre de Sabadell

L'immoble afectat a la plaça Vallès / GOOGLE MAPS

Dos incendis van afectar aquest dijous dos habitatges als barris de Castellarnau i del centre de Sabadell. El primer es va registrar al número 7 del carrer Simone de Beauvoir, on el foc es va iniciar a la cuina per una olla que es va deixar al foc.

Es va atendre una dona de 56 anys per intoxicació lleu de fum, i no va ser necessari el seu trasllat a l'hospital. Hi van intervenir tres dotacions dels bombers, una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Publicitat

El segon va passar a les 18.50 h al número 12 de la plaça Vallès, on es va produir un incendi a l’interior d’un habitatge. En aquest cas no es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. Hi va intervenir una dotació dels bombers i dues unitats de Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top