Ciutat

La xarxa bull per una polèmica foto de Rufián amb apoderats de VOX

Les xarxes socials han bullit aquest migdia per una polèmica imatge de Gabriel Rufián amb diversos apoderats de VOX. Quan aquest matí el republicà ha anat al seu col·legi electoral a votar -l’escola Ribatallada de Sabadell- diverses persones han volgut fer-se una foto amb ell, entre les quals representants del partit d’ultradreta.

La polèmica foto de Rufián amb un apoderat de VOX a l'escola Ribatallada / Twitter

En viralitzar-se la foto, a través de Twitter centenars d’independentistes han recriminat a Rufián que “estigués blanquejant VOX”.

Publicitat

El cap de llista d’ERC de Barcelona a les eleccions generals ha respost a la polèmica al·legant que “molta gent m’ha demanat fotos. Entre ells, apoderats de VOX. Mai he dit que no a una foto a ningú”.  Tanmateix, Rufián ha expressat que entén que les imatges puguin haver molestat, per la qual cosa s’ha disculpat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top