SANT QUIRZE

El cor gòspel de Sant Quirze celebra diumenge els 15 anys

La BQB en ple aactuació / AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE

El cor gòspel Bella Quirze Band (BQB) fa festa pel seu 15è aniversari amb un concert a Sabadell, aquest diumenge a l’Auditori de la Fundació 1859 Caixa Sabadell (18.00 hores). L’acte comptarà amb la pre- sència de la coral gòspel francesa Pourpre Noire, dirigit pel mestre Cyrille Martial, amb qui ja han realitzat diversos intercanvis. Els integrants de la Pourpre Noire provenen dels Alts Alps francesos (Provença-Alps-Costa Blava).

Alhora, el cor vallesà, que compta amb conjunt instrumen- tal format de baix (Jordi Espigulé), bateria (Jordi Pascual) i teclat (Jordi Valls), té des del gener d’enguany una nova directora: Lourdes Garcia.

Durant aquests quinze anys, la BQB ha realitzat més de 100 con- certs, alguns en llocs tan emblemàtics com la sala Luz de Gas i la Basílica de Sant Maria del Pi (Barcelona), i els Auditoris de Sant Cugat i Terrassa. La BQB té el seu origen l’any 2004 com una activitat dels pares i mares de l’Ampa del col·legi El Turonet de Sant Quirze del Vallès, sota la batuta d’Oscar Altide. Posteriorment s’hi van incorporar els cantaries del cor de Bellaterra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top