Publicitat
Ciutat

Ajudicat l'allargament del carril bici de la Rambla Ibèria

Un home passeja en bicicleta per l'avinguda de la Concòrdia / ÓSCAR ESPINOSA

Unir Sabadell i Sant Quirze amb un carril bici és cada cop més a prop. La Junta de Govern Local de Sabadell ha aprovat aquest matí adjudicar les obres per allargar el carril bici de la Rambla Ibèria entre els carrers de Pau Claris i Viladomat, uns treballs que desenvoluparà Artífex Infraestructures SL, i que compta amb un pressupost de 388.043,37 euros.

Es tracta d'una millora que ha de permetre ampliar el carril bici a través de la plaça del Mil·lenari. Quedarà pendent la connexió final amb Sant Quirze del Vallès, on hi hauria l'enllaç amb un altre carril bici que es preveu construir en aquest municipi. La infraestructura permetrà arribar fins a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb les obres que ja s'estan fent per arribar al campus a través de diversos vials.

Publicitat

Les obres comptaran amb una ampliació de les voreres, s'hi plantaran arbres, es reformarà el ferm i s'hi instal·larà enllumenat nou. D'aquesta manera, el traçat se sumarà al ja existent a la Rambla Ibèria, la Ronda Ponent o l'avinguda de la Concòrdia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top