Ciutat

Un camió destrossa el rètol lluminós d'una clínica de salut

Els bombers, retirant el rètol trencat / D.S.

Un camió s'ha emportat per endavant el cartell lluminós d'una clínica de salut aquest dimecres al matí i els bombers l'han acabat despenjant per seguretat. El succés ha passat al local de Vascular Vallès, el carrer de Montserrat, 8, (Centre), als volts de les dotze del migdia i no s'han hagut de lamentar ferits.

La propietària del negoci, Montserrat Ramon, denuncia que el camió ha marxat del lloc sense avisar. I afegeix que "ja és la tercera o quarta vegada que es trenca" perquè "habitualment hi ha cotxes i camions sobre la vorera", per la qual cosa reclama que s'hi posin pilones per a evitar-ho. Ella mateixa ha estat l'encarregada d'avisar els serveis d'emergències per a evitar mals majors.

Fins al lloc de l'incident s'hi han desplaçat un camió-escala dels bombers i una unitat de la Policia Municipal, que ha tallat el trànsit del carrer de Montserrat entre la Rambla i el carrer del Sol mentre han durat l'actuació. Els veïns no s'han vist afectats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top