Publicitat
Ciutat

La Coordinadora dels Casals de la Gent Gran celebra el 40è aniversari amb un Gran Concert de Nadal

Una coral, actuant a la Puríssima / LLUÍS FRANCO

La Coordinadora de Casals Cívics de la Gent Gran de Sabadell ha celebrat durant aquest any el seu 40è aniversari. La cloenda d’aquesta efemèride tindrà lloc aquest diumenge, 24 de novembre, a l’església de la Puríssima en forma de Concert de Nadal. Grans Corals, a les 17 h.

Hi participaran onze corals, l’Associació Cor de l’Alegria, la coral Amistat de la Dona, la Coral Gent Gran de Can Rull, Coral Casal Cívic de Gràcia, Coral Club Avís plaça del Vallès, Coral Estrella Blava, Coral Fundació Club Natació Sabadell, Coral Les Cardines, Coral Renaixença, Coral Arco Iris i Agrupació Coral Amics de l’Acordió.

El concert oferirà un ampli repertori de nadales que es combinaran amb poemes de Josep Maria de Segarra. Els músics del Taller de Músics de Gràcia seran els encarregats d’acompanyar els cantaires.

Al llarg de l’any s’han fet diversos actes per commemorar els 40 anys de vida de la Coordinadora de Casals Cívics de la Gent Gran a la ciutat. Alguns d’aquests actes han format part de la Setmana de la Gent Gran i de les celebracions incloses en el Dia Internacional de la Gent Gran.

Publicitat
Comentaris
To Top