Publicitat
Esports

El Centre d'Esports presenta el seu nou Consell consultiu

Els components del nou Consell consultiu sobre la gespa de la Creu Alta /Cedida (CES)

Persones i empresaris arrelats al Vallès i amb una forta vinculació al Centre d'Esports des de diferents àmbits. Aquest és el perfil del nou Consell consultiu de l'entitat que ha estat presentat pel president del Consell d'Administració, Esteve Calzada. Com ja va avançar el D.S. fa algunes setmanes, el club estava treballant en la composició d'aquest òrgan que com diu la seva denominació, tindrà un caràcter assessor.

El Centre d'Esports Sabadell fa un nou pas endavant en la consolidació del projecte. Calzada ha agraït a tots els membres del nou Consell consultiu la seva implicació desinteressada en el projecte del CE Sabadell "per continuar fent-lo créixer i reforçar encara més la seva identitat amb la ciutat". El Consell consultiu tindrà en Manel Sabés, ex vicerector de la UAB, el seu portaveu. L'acompanyen persones molt conegudes en l'espectre arlequinat i fins i tot en alguns casos, exdirectius, exmembres d'anteriors Consells d'Administració i exjugadors del carisma de Lino Gutiérrez i Genís García.

Publicitat

L'equip està integrat per aquestes persones: Manel Sabés, Joaquim Badia, Pere Cristóbal, Paco López, Jaume Busquets, Jordi Guarch, Genís García, Eli Peñalver, Lino Gutiérrez, Jordi Besonias, Francesc Camprubí, Albert Burrull, Bruno Batlle i Ana Navés.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top