Oci i cultura

Nova projecció a l’Imperial del documental i llibre inèdit de la Colla, la setmana vinent

Nova projecció a l’Imperial del documental i llibre inèdit de la Colla, la setmana vinent

L’Imperial es va omplir d’espectadors per veure el documental de la Colla / VICTÒRIA ROVIRA

Després de la colossal estrena d’Estem voltats de pocavergonyes (que va omplir la sala noble dels Cines Imperial i fins i tot va deixar 200 persones a l’exterior), l’Any de la Colla organitza una nova projecció.

Tal com explica Cesc Prat, membre de l’equip organitzador, la projecció serà el proper dimecres 11 de desembre a les 19.30 h. La sala té una capacitat per a 350 espectadors, fet pel qual és recomanable reservar l’entrada al web sabadellcultura.koobin.cat o recollir-la a la taquilla del Teatre Principal a partir d’avui.

A més, Barcelona també acollirà l’estrena del documental. Serà un dia abans, el 10 de desembre, a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès. La projecció, a les 19 h, vindrà precedida per una breu benvinguda del comissari de l’any commemoratiu, Joan Safont. En acabar els 55 minuts de durada, els assistents obriran un col·loqui final amb membres de l’equip de direcció del documental, dirigit per Clara Soley i realitzat per Rafel Uyà; així com per membres de Col·lectiu Pere Quart.

La filmació permetrà descobrir els orígens del grup sabadellenc d’intel·lectuals que va revolucionar la cultura catalana del segle XX.

Novetat editorial

Però n’hi ha més, de novetats, per a la setmana vinent. I és que Rafel Sabater i Joan Fàbregues, de Sabadell Còmics i la Llar del Llibre, respectivament, anuncien l’edició conjunta d’una iniciativa relacionada amb la Colla de Sabadell, que estarà a la disposició dels lectors des de la setmana vinent a ambdues llibreries. La resta de detalls, però, es troben sota secret de sumari.

Desembre d’activitats

Així mateix, l’Any de la Colla esgota les darreries, però encara queden algunes activitats previstes per al desembre. El proper dijous, 12 de desembre, hi haurà una projecció de vídeos amb història, entre els quals De l’home Joan Oliver, al poeta Pere Quart, de Josep Rota (UES, 19.30 h). El diumenge 15 té lloc l’espectacle La Colla de Sabadell vista per un grup de clowns (Acadèmica Catòlica, 18.30 h).

A més, el dimarts 17 és el torn de la representació de L’Abanderat, el bibliobús del front (Vapor Badia, 18.30 h). El dimecres 18, les activitats es desplacen a L’Estruch, que acull Vals robat, un recital poeticomusical il·lustrat al voltant de la Colla de Sabadell (12.30 h i 21 h). Finalment, el divendres 20, l’Espai FOC acollirà Un tast de tot, una trobada a partir de les obres de Pere Quart (20.30 h).

Tanmateix, l’acte de cloenda de l’Any de la Colla de Sabadell a la nostra ciutat tindrà lloc al final del mes de gener, atès que encara hi ha diversos actes organitzats.

Comentaris
To Top