Ciutat

Enxampen dues dones robant a diversos comerços del Centre

La Policia Municipal ha identificat dues dones de nacionalitat espanyola al carrer de les Valls amb cantonada amb el carrer de Jesús per haver suposadament realitzat diversos furts en comerços del Centre aquesta tarda.

Publicitat

Les presumptes autores dels fets han estat identificades per una sèrie de robatoris amb 270 euros de gènere robat a les 20.40 h. Portaven productes de diversos establiments –Woman Secret, Drim, Farmàcia Sant Pere i Caprabo–, que els han estat requisats, i segons fonts policials, es tracta de dues expertes en aquest tipus de delictes. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dos cotxes de la Policia Municipal i diversos agents.

Agents de la Policia Municipal indentificant les dues dones / D.S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top