Oci i cultura

Montse Barderi, profeta a casa seva

L’Ajuntament va acollir ahir una rebuda institucional a l’escriptora i filòsofa sabadellenca Montse Barderi, que enguany s’ha proclamat guanyadora del Premi Prudenci Bertrana, amb la novel·la La memòria de l’aigua.

Farrés i Barderi, aquest dilluns al Saló de Plens / VICTÒRIA ROVIRA

L’alcaldessa, Marta Farrés, va destacar que Barderi “està portant el nom de Sabadell per tot arreu”, fet pel qual era del tot necessari fer-li el reconeixement d’ahir al Saló de Plens.

“A més, les dones som discretes, però cal realçar la novel·la La memòria de l’aigua”, va afegir Farrés, perquè “ha guanyat un premi que també han rebut anteriorment autors tan prestigiosos com Pedrolo, Baltasar Porcel, Sergi Pàmies, Maria Mercè Marçal, Terenci Moix…”.

Barderi, per la seva part, va dedicar el llibre a la seva germana. I va glossar Sabadell: “Ara que em trobo constantment voltant arreu de Catalunya, i veig coses guapes que no tenim aquí, com places porxades, realment penso que si no soc a Sabadell, trobo a faltar la ciutat”.

L’escriptora sabadellenca Montse Barderi recull el Premi Prudenci Bertrana

Comentaris
To Top