Ciutat

Moventia cedeix el bus que farà de plató mòbil a La Marató de TV3

El bus de La Marató / TV3

L’empresa Moventia col·labora un any més amb La Marató de TV3, que enguany recapta fons per a la investigació de les malalties minoritàries. La firma sabadellenca, a través de Moventis, el grup de servei de transport públic de Moventia, ha cedit un autobús de l’empresa Sarfa, que acompanyarà al presentador Quim Masferrer i altres col·laboradors per tot el territori en un recorregut de més de 470 km. L’autobús, de dos pisos, 14 metres de llarg i 4 d’alt, es converteix així en el plató mòbil de La Marató, que enguany celebra la seva 29a edició.

El president de Moventia, Miquel Martí, expressa la seva satisfacció per col·laborar amb La Marató: “És una cita molt  important al nostre país i en la qual Moventia hi havia de participar i aportar el seu granet de sorra”. Per la seva banda, Núria Llorach, vicepresidenta i presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, s’ha mostrat molt agraïda amb Moventia.

La companyia també hi ha participat amb una donació econòmica i un grup de treballadors seran voluntaris per atendre les trucades telefòniques d’aquest diumenge.

La Marató de TV3 omplirà diumenge Sabadell d’activitats

Comentaris
To Top