Publicitat
Ciutat

Cremen cinc contenidors a l’avinguda Onze de Setembre en un nou incendi provocat

Contenidors a l'avinguda Onze de Setembre / GOOGLE MAPS

Cinc contenidors han acabat calcinats i tres persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum en un incendi provocat aquesta matinada, segons la Policia Municipal. El succés s’ha produït a l’avinguda de l’Onze de Setembre (la Creu Alta) i l’avís s’ha donat a les 02.01 h.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès tres persones per inhalació de fum al mateix lloc de l’incendi. Les flames també han afectat la façana de dos habitatges. A part d’una ambulància i tres unitats de la policia local, els bombers també hi han destinat una dotació.

Tot just dilluns a la matinada, 30 de desembre, hi havia hagut el darrer incendi provocat a la ciutat, al carrer d’Esteve Paluzie, al barri de la Creu de Barberà.

Un incendi provocat crema quatre contenidors i onze vehicles

Publicitat
Comentaris
To Top