Publicitat
CERDANYOLA

Enxampen uns lladres mentre robaven en un camió a l’AP-7

Els Mossos d’Esquadra han enxampat aquesta matinada passada uns lladres mentre robaven la càrrega d’un camió a Cerdanyola del Vallès. Els fets han passat a les 3.50 h a l’àrea de descans de l’AP-7 de Bellaterra, al punt quilomètric 151.

Segons han informat fonts del cos al Diari de Sabadell, una patrulla ha detectat que hi havia un camió a l’àrea de descans amb les portes posteriors obertes, i que al costat hi havia una furgoneta. En apropar-s’hi, però, s’han trobat amb què la furgoneta estava completament sola, i que hi havia part de la càrrega que originalment provenia del camió, concretament paquets de roba infantil procedent de França.

Publicitat

Els agents han despertat el conductor del camió, que dormia i no s’ha adonat del que havia passat, un home nascut a Ucraïna però de nacionalitat portuguesa. Els Mossos han obert una investigació per intentar localitzar els lladres, que haurien fugit amb un altre vehicle en veure els agents arribar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top