EL TEMPS

VÍDEO: Canvi de temps imminent a Sabadell

Aquest dissabte comença un canvi de temps que afectarà tot el país, amb vent, baixada del termòmetre, pluja… i neu en cotes excepcionalment baixes. D’entrada, aquest dissabte la mínima anirà entre 1 i 6 ºC, mentre que la màxima se situarà entre 11 i 16 ºC.

Tindrem cel molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. Ara bé, a partir de diumenge s’intensificarà el fred, amb una borrasca que ens agafarà de ple, amb vent, pluja i neu en cotes baixes.

Una massa d’aire fred procedent de l’est d’Europa arribarà acompanyada de vent, que diumenge implicarà l’activació d’una alerta a Sabadell, en una escala d’1 sobre 6. La pluja, pel seu cantó, es farà notar, amb la previsió que caiguin uns 150 l/m2 en segons quins indrets del país.

Comentaris
To Top