Publicitat
EL TEMPS

El temporal encara el tram final

Aquest dimecres començarà a remetre el temporal Glòria, que tant de corcoll ens ha dut aquest inici de setmana. El vent, però se seguirà fent notar a Sabadell, sobretot al matí, amb una força d’1 sobre 6.

Pel que fa a la pluja, s’espera a qualsevol punt de matinada, i seran més continuades de matinada i a la tarda, d’intensitat entre feble i moderada, i s’acumularan quantitats entre poc abundants i abundants. De fet, es preveu que al final del període a Sabadell s’hagin acumulat uns 100 l/m2. Puntualment, la precipitació anirà acompanyada de tempesta, sobretot al matí i al vespre, i podrà anar acompanyades de fang o neu granulada.

La temperatura mínima quedarà semblant, mentre que la màxima seran lleugerament més alta.

Publicitat
Comentaris
To Top