Ciutat

En portada: 'Desmuntant la indústria 4.0'

A l'edició de dissabte 25 i diumenge 26 de gener, cinc experts opinen sobre els canvis tecnològics a l’empresa, una oportunitat per resituar Sabadell en el mercat global. A la secció de ciutat, us expliquem també que Castellarnau vol càmeres per frenar els robatoris i el sexe al carrer, un centenar de veïns reclama a l’Ajuntament incrementar les mesures de seguretat per evitar les pràctiques delictives.

Publicitat

D'altra banda, a portada destaquem que el departament de Salut decreta l’inici de l’epidèmia de grip a Sabadell. Ara per ara, el nombre d’usuaris a les Urgències del Taulí és semblant al dels darrers dies, tot i que s’espera que augmenti les pròximes setmanes.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top