Publicitat
Ciutat

Cassa s’encarregarà del manteniment de les fonts de Sabadell

Gestionarà les possibles incidències que es puguin registrar

Diversos infants juguen a les fonts de la plaça de Sant Roc / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament ha adjudicat a Aigües de Sabadell el nou contracte de manteniment de les fonts ornamentals de la ciutat. Es tracta d’una adjudicació que s’ha aprovat aquest dilluns en Junta de Govern Local, i que compta amb un import de 799.215,75 euros.

“L’adjudicació s’ha fet a través d’un concurs públic, l’expedient de contractació es va iniciar el desembre del 2018, i s’hi van presentar tres empreses diferents”, ha detallat el regidor Eloi Cortés, que avui actuava de portaveu del Govern.

Amb una vigència de 4 anys, el contracte preveu el manteniment i conservació de les fonts, i substitueix el que estava vigent fins al mes de setembre passat. D’aquesta manera, la firma s’encarregarà d’actuar en cas que hi hagi una incidència a les fonts ornamentals per resoldre-la amb celeritat.

Publicitat
Comentaris
To Top