Oci i cultura

“Per què no podem tenir un Palau de la Virreina a Sabadell?”

L’Hotel Arrahona té una programació estable / LLUÍS FRANCO

El fotògraf Pere Hierro enceta el debat sobre l’estat de la fotografia a Sabadell. Segons Hierro, “actualment no hi ha sales públiques d’exhibició de fotografia” que compleixen els paràmetres, fet pel qual demana a l’Ajuntament que hi faci una aposta. Tot i això, aquesta funció la compleix actualment el Casal Pere Quart, ubicat a la Rambla, que acull dues sales d’exposició de fotografia a la planta baixa. “És cert, però són petites, no estan preparades, i necessiten millores en la il·luminació”, argumenta Hierro. 

A més, assegura que li falta una programació estable. Per això el fotògraf es demana: “Per què no podem tenir una mena de Palau de la Virreina a Sabadell?”, en referència al centre especialitzat en la imatge de Barcelona, depenent de la regidoria de Cultura de la capital catalana. I proposa que sigui un antic vapor el que aculli, en el futur, aquest possible nou equipament de la ciutat. Hierro exposa en l’actualitat a l’Hotel Arrahona (carretera de Barcelona, 446), un “espai modernista i ample” amb programació contínua. Es tracta d’una col·lecció de fotografies que va fer a Mèxic l’any 1992, basat en el tipisme de la gent.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top