Publicitat
SANT QUIRZE

Una escola de Sant Quirze surt al carrer per protestar pel tancament del canal Super 3

Alumnes de primària de l’escola Taula Rodona han sortit avui al carrer a reivindicar la continuïtat del canal Super3, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquesta classe del centre escolar fa temps que treballa en una campanya perquè no es deixi d’emetre la programació d’aquest canal, després d’haver llegit la notícia als mitjans de comunicació.

La seva tutora, Mariona Saurí, ha gestionat aquesta demanda, treballant amb els infants de quina manera podien mostrar el seu desacord. En aquest sentit, les accions que han dut a terme fins ara han estat escriure i difondre una carta al centre sobre aquest fet. En aquesta s’explica la programació del canal i es dóna detall sobre els continguts. Finalment, avui, han penjat aquests cartells per fer-ho extensiu a la població.

Alumnes de l’escola Taula Rodona penjant cartells en contra del tancament del canal Super 3 / CEDIDA

El canal Super3, destinat al públic infantil i juvenil, va ser fundat el 18 d’octubre de 2009, durant la Festa dels Súpers, en substitució del K3. Emet des de les 6 del matí fins a dos quarts de 10 de la nit, compartint freqüència amb el Canal 33, de temàtica cultural.

Publicitat
Comentaris
To Top