ESPORTS

El Sabadell vol mantenir la fortalesa de la Creu Alta davant el Llagostera

Edgar Hernández va ser decisiu en el partit de la primera volta / Lluís Franco

Nou examen. El Sabadell rep aquest diumenge (18 hores) el Llagostera amb l’objectiu de sumar la desena victòria a la Creu Alta i mantenir, una setmana més, el lideratge. Els arlequinats coneixeran, abans de començar el seu partit, els resultats dels seus perseguidors en una jornada que ofereix un duel directe entre Vila-real B i Cornellà, dissabte a les 17 hores. Barcelona B i Castelló tenen, en principi, desplaçaments assequibles als camps de l’Orihuela i l’Ejea respectivament. “Mai se sap si és millor o pitjor jugar l’últim; l’únic que puc dir és que hem de centrar-nos en el Llagostera perquè només podem controlar el que fem nosaltres”, subratlla Antonio Hidalgo.

El conjunt arlequinat és conscient que el factor Creu Alta és decisiu en aquest últim tram del campionat. Per l’Estadi han de passar encara Barcelona B, Andorra, Cornellà o Vila-real B, però Hidalgo manté el seu discurs del ‘partit a partit’. “Només penso en el Llagostera. Li tinc un gran respecte perquè és un equip que té les coses molt clares i ens plantejarà moltes dificultats. A més, el seu entrenador (Oriol Alsina) fa una feina impressionant”. De totes maneres, arriba en el seu pitjor moment de la temporada: en aquest 2020 encara no ha guanyat i ja suma 9 jornades consecutives (5 empats i 4 derrotes) sense conèixer el triomf. Tindrà la baixa de Sascha, una de les referències del seu atac, per sanció.

Per la seva part, Hidalgo té les baixes segures de Josu i el sancionat Heber Pena. En canvi, Aleix Coch, Aleix Roig i Adri Cuevas han entrenat amb el grup aquesta setmana i podrien estar a disposició del tècnic. De totes maneres, sembla precipitat que tornin en aquest partit. El principal dubte se centra en el carril esquerre. Tot està en funció del sistema que utilitzi el tècnic de Canovelles. És probable que Óscar Rubio torni a exercir de lateral esquerre a cama canviada i Aitor Pascual jugui pel carril dret.

Serà la quarta visita del Llagostera a la Creu Alta. En les tres anteriors ha conegut els tres resultats possibles: empat a Segona Divisió A (1-1); victòria (0-3) i derrota (2-1) a Segona Divisió B, l’última en la temporada 17/18. El duel serà dirigit pel col·legiat valencià Iván Caparrós Hernández, de 29 anys, que té tres antecedents amb el Sabadell a la Creu Alta i també amb els tres signes: 1 victòria local (Hospitalet, 3-0); un empat (Barcelona B, 1-1) i una derrota (Barcelona B, 0-1).

Comentaris
To Top