EDITORIAL

Amb retard i a contrarellotge

Fa una setmana, el Gremi de Tallers i Reparació de Vehicles posava en relleu els seus problemes amb l’àrea d’Urbanisme per aconseguir l’autorització per instal·lar una carpa durant la Fira del Vehicle d’Ocasió que comença el pròxim dijous. Ahir, es van iniciar les obres de modernització del polígon industrial de Can Roqueta. Es tracta d’un projecte que té un pressupost de 2,18 milions d’euros, dels quals la Diputació de Barcelona n’aporta 1,7 milions.

Publicitat

En tot cas, aquestes obres estaven pendents d’execució des del 2018. Ara, si no s’acaben abans del setembre del 2020, es podria perdre la subvenció. Què ha passat, doncs, durant aquests gairebé dos anys? L’origen d’aquesta pregunta es troba en els serveis tècnics municipals. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va prometre que abordaria el problema de terminis de les llicències per escurçar el temps per atorgar-les. Sabem que el procés de licitació de les obres és lent, però l’economia i l’activitat productiva no es frena i la ciutat ha d’estar a l’altura. Només així aconseguirem que les empreses automobilístiques vulguin participar en una fira a Sabadell i tenir uns polígons industrials en un estat digne i sense retards.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top