Publicitat
Ciutat

Homenatge a les dones sabadellenques al carrer Sant Antoni pel 8-M

Alguns dels cartells del carrer Sant Antoni / ALBERT SEGURA

El carrer Sant Antoni s'ha vestit de gala per commemorar el 8-M. Des d'aquest dimecres i durant una setmana, els comerciants han decorat aquest espai del centre amb motius que remeten a la memòria de dones i de referents vinculats a la perspectiva de gènere.

Amb aquest objectiu, el carrer ha programat una sèrie d'accions i activitats per donar visibilitat a la onada feminista, partint dels principis de l'empatia, la comprensió o la sororitat. El carrer s'ha decorat amb uns cartells que es remeten a conceptes com la vaga internacional feminista, l'ecofeminisme, la transexualitat o les noves masculinitats, entre altres, tot plegat damunt d'uns testos transparents amb llum lila.

Publicitat

Alguns dels cartells del carrer Sant Antoni / ALBERT SEGURA

A més, es col·locarà un plafó amb un seguit de noms de dones sabadellenques que han destacat en diferents sectors, com ara la modista i vedet Maty Mont, la dirigent anarcosindicalista Teresa Claramunt, la periodista Laura Rosel, l'escriptora Montse Barderi, l'humorista Ana Polo o la primera regidora de l'Ajuntament, Fidela Renom, entre altres.

A més, dissabte a les 12.00 h es farà una sessió de contes a càrrec de Núria Castells, tots ells des d'una perspectiva de gènere.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top