Publicitat
SANT CUGAT

Sant Cugat proposa subvencions del lloguer per a famílies vulnerables per pal·liar els efectes econòmics del coronavirus

Vista de Sant Cugat del Vallès / ÁLVARO JARAMILLO / WIKIMEDIA

L’Ajuntament de Sant Cugat prepara un paquet de mesures per ajudar els col·lectius més afectats per les conseqüències econòmiques del coronavirus. Entre d’altres accions, planteja subvencions del lloguer per a famílies amb dificultats que viuen en habitatges públics i privats, i indemnitzacions per a les companyies i autònoms que treballen per al consistori i han vist suspesos els seus contractes.

Alhora, preveu avançar el pagament de les factures i ajudar els comerciants locals compensant-los la taxa de terrasses, la de recollida d’escombraries i l’import del Tribut Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Aquestes mesures s’aprovaran en les properes setmanes.

Publicitat

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, també ha demanat al govern de l’Estat que aixequi les mesures d’estabilitat pressupostària i la regla de la despesa perquè els ajuntaments puguin fer front a les despeses originades per la crisi del coronavirus i a la reducció d’ingressos que patiran.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top