Ciutat

VIDEO: Aniversari confinat… però feliç: l’Àlex celebra des del balcó els seus quatre anys

L'Alex amb la seva família / D.S.

Ni el confinament ni la crisi sanitària del coronavirus han impedit a l’Àlex, un petit creualtenc, celebrar el seu aniversari. Avui bufa quatre espelmes i, davant el confinament, els pares han volgut  sorprendre’l.

Mitjançant les xarxes socials, els pares van demanar els veïns de la Creu Alta que sortissin als seus balcons a desitjar-li moltes felicitats al petit. “Havíem preparat una festa amb els seus amics, però per sentit comú i precaució no es pot celebrar”, explicava la seva mare a Facebook. “L’Àlex està trist”, deia. Per això havia pensat en celebrar-ho des del seu balcó.

El petit ho ha celebrat molt content, entre felicitacions de veïns i amics i al costat de la seva família. “Farem una festa ben gran quan tot això acabi”, li ha promès la mare.

Comentaris
To Top