Ciutat

El primer ple telemàtic de la història de Sabadell, a finals de mes

Aquest mes d'abril Sabadell celebrarà el tradicional ple municipal, però d'una manera completament nova: a través d'Internet. Els integrants del consistori canviaran el saló de plens pel saló de casa seva o l'habitació que considerin oportuna, tot per poder dur a terme la reunió mensual per fer que la ciutat segueixi amb el seu batec.

Així ho han confirmat fonts municipals, sense que s'hagi especificat quan se celebrarà. Sí que se sap que es farà a finals de mes, en un moment en què l'estat d'alarma en principi seguirà vigent.

Publicitat

Aquests dies qui més qui menys s'ha hagut de posar les piles en l'àmbit tecnològic, i l'Ajuntament no n'ha quedat al marge. Primer el consistori va potenciar el canal a Telegram, i l'alcaldessa, Marta Farrés, va fer fa tres setmanes la primera roda de premsa en directe i retransmesa per Internet, amb preguntes dels periodistes locals.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top