SANT QUIRZE

Continuen augmentant els casos de coronavirus a Sant Quirze: ja hi ha 202 positius

Sant Quirze és un dels municipis catalans on el coronavirus ha tingut més incidència entre la població. Hi ha confirmats 202 casos a la població detectats gràcies a testos, la qual cosa suposa una taxa estandarditzada de 1.102 positius per cada 100.000 habitants. Han donat negatiu 229 persones. A causa de la pandèmia, han perdut la vida 36 persones, 20 de les quals han estat a la Residència Assís.

A la Llar d’Avis han donat positiu 10 persones, 5 de les quals es troben en una situació greu. A la Residència Verge del Carme s’han comptabilitzat 7 positius entre els 39 residents.

Hospital de Terrassa

Dades de l’Hospital de Terrassa mostren que al llarg de la pandèmia han tingut l’ingrés de 103 veïnes i veïns de Sant Quirze. Actualment, hi ha 20 persones ingressades al centre hospitalari, 53 han estat donades d’alta, 10 es troben en hospitalització domiciliària i 4 han hagut de ser traslladades a altres centres sanitaris.

De les defuncions al municipi, 16 han estat a l’Hospital de Terrassa.

Publicitat
Comentaris
To Top