Publicitat
Ciutat

El govern podria deixar sortir els nens al carrer en 10 dies

Un dels parcs a la plaça de Vila Arrufat / ALBERT SEGURA

El govern català treballa amb l'escenari que tots els menors d’edat puguin començar a sortir de casa en un màxim de deu dies. Segons ha avançat RAC1, la Generalitat apunta que es tractaria de sortides puntuals, sempre que l’evolució de la pandèmia sigui favorable i segueixi la tendència actual.

La Generalitat està elaborant el pla conjuntament entre els departaments de Salut, Interior i també Afers Socials i Famílies per aplicar-lo en vuit o deu dies com a màxim. Els nens, però, no podrien fer vida normal, i podrien fer només sortides puntuals.

Publicitat

En aquest sentit, els majors de tres anys hauran de dur mascaretes, i sempre hauran de preservar la distància de seguretat amb altres vianants, com fan els adults.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top