Ciutat

Sabadell activa un pla especial per a la sortida de nens diumenge

Sabadell activa un pla especial pel primer permís adreçat als nens aquest diumenge

Els parcs seguiran tancats al públic / ALBERT SEGURA

L’Ajuntament de Sabadell posarà en marxa un pla especial a partir de diumenge per a la sortida per primer cop de casa dels nens menors de 14 anys. Es tracta del primer cop que podran trepitjar el carrer des del 13 de març.

És per això que s’ha establert un pla, que implica reforçar la senyalització dels espais de joc i el control perquè no en facin ús, bàsicament parcs i altres àrees habitualment freqüentades per infants. A més, es farà un reforç de la neteja de l’espai públic.

La sortida es pot fer a partir de diumenge, però amb moltes restriccions. Han de sortir sempre amb un adult, que podrà ser també un germà gran, si és major de 18 anys. Cada adult podrà dur amb ell fins a tres nens o nenes.

Es podrà sortir com a màxim durant una hora, entre les 9 i les 21 h, i es recomana evitar les hores punta per no produir massificacions. I no es podrà marxar més enllà d’un quilòmetre de distància del lloc de residència (podeu consultar fins on arriba des de casa vostra en aquest enllaç).

Es podran dur joguines, com patinets o bicicletes, però els responsables n’hauran d’estar permanentment pendents. La canalla, però, no podrà estar en contacte amb cap altre infant que no sigui del nucli familiar, i es demana que no toquin cap element d’ús comú.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top