Ciutat

S’ajorna l’entrega de la segona mascareta de la Generalitat per un nou error informàtic

La Generalitat de Catalunya ha fet una compra de 14.000 mascaretes / Victòria Rovira

Nova ensopegada del sistema informàtic de les farmàcies. La distribució de la segona mascareta de la Generalitat de Catalunya, que es podia adquirir a 0,76 euros, s’ajorna a dimecres 29 d’abril. Segons diverses farmàcies de la ciutat, a primera hora del matí s’han pogut repartir algunes mascaretes. Però una nova errada en el sistema informàtic ha obligat a posposar el repartiment.

Des de La Farmàcia, Susa González explica que “el sistema marcava, en alguns casos, la segona mascareta com a gratuïta”. Al migdia, les farmàcies de la ciutat han rebut un comunicat des de Col·legi de Farmacèutics de Catalunya que ordenava posposar la dispensació de la segona mascareta a dimecres perquè “podria generar inestabilitat o lentitud al servei de recepta electrònica”.

Es pot accedir a aquesta segona mascareta passats els set dies des de l’adquisició de la primera gratuïta que oferia la Generalitat de Catalunya a través de les farmàcies.

Comentaris
To Top