Publicitat
Ciutat

Anuncien la fabricació “a gran escala” de mascaretes higièniques d’un sol ús i reutilitzables

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, anuncia que en els propers dies diverses empreses començaran a confeccionar “a gran escala” mascaretes higièniques d’un sol ús i reutilitzables i que es distribuiran en centres comercials i farmàcies. Durant la seva compareixença al Congrés, Illa ha recordat també que ja ha començat la producció industrial de mascaretes per part del grup Mondragón per fabricar-ne 60 milions en els propers sis mesos.

El ministre també ha demanat mantenir la “lleialtat” a les administracions autonòmiques en la nova etapa que comença i ha recordat que, tot i que el comandament el tingui Sanitat, les comunitats mantenen les competències. “Vam entrar junts i en sortirem junts”, ha insistit.

“Estenc la mà perquè no entenc aquesta nova fase sense el treball conjunt”, ha afegit. “A partir del dia 11 entrem en una nova etapa que anirà a diferents velocitats”, ha insistit.

Publicitat
Comentaris
To Top