Ciutat

Sabadell supera les 2.000 denúncies per saltar-se l'estat d'alarma

La Policia Municipal de Sabadell ha superat les 2.000 sancions proposades contra ciutadans que s'han saltat l'estat d'alarma. Des de diumenge 15 de març i fins dimarts, 5 de maig, el cos ha interposat 2.006 denúncies per no respectar les restriccions de l’estat d’alarma.

Publicitat

Des de l’Ajuntament es recorda la necessitat que tothom respecti les mesures decretades. En un comunicat, el govern municipal apel·la a la col·laboració i a la responsabilitat del conjunt de la ciutadania perquè des de la responsabilitat individual contribueixin a superar col·lectivament l’actual situació.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top