SANT QUIRZE

Es reactiva la millora dels carrers de Sant Quirze

Obres d'asfalt als carrers de Sant Quirze / CEDIDA

L’Ajuntament de Sant Quirze inicia el proper dimecres 12 de maig les obres d’asfaltats i pintura d’un gran nombre de carrers del municipi, després que s’haguessin de suspendre a causa de la Covid-19. Els dies 12, 13 i 14 de maig les actuacions se centraran al barri de Les Fonts. Després, es concentraran a Poble Sec i Los Rosales, continuant de manera progressiva fins arribar al centre del nucli urbà.

Es tracta d'una de les primeres grans actuacions al viari del municipi, després d'haver contrastat l'impacte de les actuacions a la via pública de la zona de Mas Duran, on es van ordenar places d'estacionament per regular i facilitar els accessos als aparcaments.

Durant tres mesos les obres es concentraran a millorar i adaptar la senyalització, adaptant les vies i regulant l'estacionament.  Cadascuna de les actuacions d'asfaltat i pintura començaran i acabaran en un principi durant la mateixa jornada, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin. D'aquesta manera, s’intentaran reduir al màxim possible les afectacions. L’obra la duran a terme tres empreses, adjudicades després d’un procés de licitació, per un import total de 850.000 euros.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top