Ciutat

L’Arxiu Històric de Sabadell recollirà fotos i vídeos per documentar la pandèmia a la ciutat

L'Alma i la Maria, amb un arc de Sant Martí / D.S.

L’Arxiu Històric de Sabadell s’ha unit a la campanya #ArxivemlaCovid19 per “crear una memòria social” sobre la pandèmia de la Covid-19 a la ciutat. Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’Associació d’Arxivers de Catalunya per tal de documentar aquesta crisi als diferents municipis de Catalunya.

El confinament, la malaltia, la solidaritat, l’angoixa per la situació econòmica, la buidor dels espais públics o la cancel·lació general de la nostra vida social. Tota la documentació que reculli aquestes experiències, més enllà de la que oferim els mitjans de comunicació i les administracions, ajudarà a formar la memòria social.

En els pròxims dies es detallaran instruccions sobre com participar en aquesta iniciativa.

Quins materials es recolliran?

Documents analògics i digitals, textos personals (diaris de confinament, reflexions sobre la situació i vivències tant en fonts escrites com orals amb vídeo blogs o sonors), fotografies i vídeos creats per vosaltres i vinculats a la comarca.

Qui hi pot participar?

Qualsevol ciutadà que vulgui aportar la seva experiència personal.

Comentaris
To Top