Publicitat
Diners

B2Brouter arriba als 100.000 usuaris durant la Covid-19

El portal de referència de facturació electrònica, B2Brouter, ja compta amb una cartera de 100.000 usuaris de cent països diferents. Malgrat la situació per la crisi de la Covid-19, la web sabadellenca fundada per Oriol Bausà ha consolidat aquests últims mesos el seu procés d’expansió internacional. Si més no, ha exportat el seu servei a una dotzena de països com Bèlgica, Suècia, Anglaterra, Xipre, Alemanya i Itàlia i està prevista la seva entrada a França, Irlanda, Croàcia, Polònia, a més d’Austràlia, Nova Zelanda i el sud-est asiàtic.

De fet, el portal està en 11 idiomes. Des del febrer, B2Brouter ha guanyat 15.000 usuaris. La internacionalització de la firma és un dels motius del seu creixement exponencial en els últims tres anys. Bausà explica el perquè de l’èxit: “La majoria dels països europeus estan aplicant l’obligatorietat de la factura electrònica amb l’administració –i alguns entre privats– per dos motius: millorar l’eficiència – juntament amb l’estalvi del paper– i per evitar el frau. Així hi ha molt més control”.

Publicitat

El fundador de B2Brouter, a la seu de l’empresa a Sabadell / LL. FRANCO

Gratuït i universal

Qualsevol empresa es pot donar d’alta al portal de B2Brouter per enviar factures electròniques tant a les administracions públiques –com obliga la llei– com a altres empreses. Aquest tràmit és gratuït i universal. També ofereixen un servei prèmium per a aquelles empreses que necessitin integrar el programa amb el seu sistema de gestió ERP. Des que el 2015, el govern central va aprovar l’obligatorietat de la facturació electrònica amb l’administració, el creixement de la firma sabadellenca ha estat imparable. B2Brouter va tancar el 2019 amb una facturació d’1,5 milions d’euros.

Entre els seus clients espanyols destaquen firmes com Panrico, Bon Àrea, Condis, Endesa o entitats com la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació o l’Hospital de Sant Pau

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top