Esports

El Club Natació Sabadell torna a obrir les portes després de 79 dies

El primer soci que entra a Can Llong aquest dilluns / D.S.

"Vinc amb moltes ganes de tocar l'aigua", explicava el Ricard mentre esperava assentat al banc de l'entrada de Can Llong poder fer les primeres braçades al Club Natació Sabadell. Finalment, i després de 79 dies d'aturada forçosa, avui, a les 6.50 h, les portes de l'entitat nedadora s'han tornat a obrir per rebre els primers socis i sòcies sota unes estrictes mesures higièniques. Abans, però, i des de les 23 h de la passada nit, els serveis de neteja i manteniment han estat treballant perquè tot estigués a punt: "Els darrers dies els hem viscut amb nerviosisme. Havíem d'estar a l'altura del soci i crec, modestament, que ho hem estat", comentava un orgullós Jesús Martínez, membre de l'equip de manteniment de l'entitat.

Mentre que a l'interior del centre de Can Llong s'ultimaven els darrers retocs; a l'exterior, la trentena d'usuaris, molts d'ells amb mascareta, esperaven pacientment el moment per entrar i gaudir de la primera hora de natació post-confinament: "Psicològicament ha estat dur –el confinament–. He decidit venir a la primera tongada per intentar tornar al més aviat possible a la normalitat, seguint la rutina d'abans de la Covid-19", explicava l'Helena, una de les sòcies que ha rebut la benvinguda per part de Claudi Martí, president de l'entitat, present en el moment de l'obertura del centre. Martí, que assegurat sentir-se emocionat en un "dia que passarà a la història dels 104 anys de l'entitat", ha volgut agrair la feina "dels companys de junta, treballadors del Club i als socis per la paciència durant aquests mesos", ha explicat.

Publicitat

Claudi Martí, president de l'entitat, donant la benvinguda a una sòcia / D.S.

Un cop a dins, i seguint les indicacions del personal del club i de les innumerables retolacions arreu de les instal·lacions, cadascú s'ha dirigit a una de les tres piscines que prèviament havia reservat per fer els primers llargs fins a les 8 h. Un dels més matiners, i a la vegada agosarat, ha estat el Jesús, que tot i el temps rúfol d'avui a la ciutat, no ha dubtat a tirar-se a la piscina exterior juntament amb la seva filla: "Es respira molta tranquil·litat i pau. Alhora, és una descàrrega d'adrenalina brutal per a aquells que ens agrada nedar a la piscina", comentava aprofitant un descans entre piscina i piscina. Aquest soci també ha volgut destacar les condicions d'una piscina "amb una temperatura molt agradable", que ha comptat amb la presència de dos ànecs, minuts abans de l'obertura oficial.

Els primers nedadors de la piscina exterior de Can Llong / D.S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top