Esports

Mati Ortiz torna a l'aigua com a sòcia del Club Natació: "Ha estat una sensació brutal"

La jugadora del CNS es mostrava feliç de tornar a una piscina / D.S.

En el dia de l'obertura de les instal·lacions del Club Natació Sabadell, una de les anècdotes ha estat veure a una de les jugadores més emblemàtiques del primer equip femení de l'entitat, Mati Ortiz, dins de l'aigua. Ha estat a la seu històrica del carrer de Montcada. No podia entrenar perquè encara no està permès, però ella mateixa s'ha encarregat d'aclarir-ho al Diari de Sabadell. "He vingut com a sòcia, el Club és com casa meva. En tenia moltes ganes i em sento molt feliç de tornar a tirar-me a l'aigua. Ha estat una sensació brutal", ha explicat poc després de completar la seva hora d'activitat esportiva demanada a través de la cita prèvia.

La Mati ha reconegut que "d'ençà que tenia tres anys que no estava tant de temps sense tirar-me a una piscina. A les últimes setmanes només sentia l'aigua de la dutxa. Es troba molt a faltar. A més, aquest és el primer any que no estic a la selecció i les companyes que sí que hi són han pogut començar a entrenar al CAR de Sant Cugat. Encara t'entren més ganes i per això he aprofitat la primera oportunitat". Això sí, també ha admès amb un somriure que "si ara em donen una pilota, potser em trencaria l'espatlla", després de gairebé 80 dies sense poder entrenar. I encara no sap quan es podrà retrobar amb les seves companyes de l'equip. "També serà un moment especial, però encara desconeixem quan podrà ser. Ara, la prioritat és pels socis", ha recordat.

Publicitat

Satisfacció general

Natació i pàdel han estat les principals activitats que han tornat a les instal·lacions del carrer Montcada. La satisfacció entre els socis era la tònica general. La Patricia ha fet 1.500 metres. "Som habituals practicants de natació tota la família i, de moment, he vingut jo. En tenia moltes ganes i ja estava esperant aquest primer dia. La veritat és que les mesures de seguretat són perfectes i tot està ben senyalitzat".

A la pista de pàdel, una parella esperava el torn per tornar a fer el seu esport preferit. "Veníem gairebé cada dia a jugar", explicava la Isabel. "Em feia molta il·lusió i ha estat emocionant tornar a les pistes". També ha destacat la bona organització per part del Club encara que "en el tema de la cita prèvia per fer la reserva hi ha hagut algun moment caòtic. És normal el primer dia i ens hem d'adaptar a la situació", ha comentat.

El Club Natació Sabadell torna a obrir les portes després de 79 dies

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top