Ciutat

La Piemontesa obre el seu primer restaurant a Sabadell

Dani Pérez, propietari de La Piemontesa / LLUÍS FRANCO

La cadena de restaurants La Piemontesa obrirà portes aquest dijous a Sabadell al seu primer restaurant a la ciutat, concretament al Centre. L’establiment ha hagut d’endarrerir la inauguració del local, prevista per Setmana Santa, a conseqüència de l’aturada derivada de l’estat d’alarma, però ara, en plena fase 2, podrà oferir servei a uns 80 clients amb la seva obertura i a 250 quan pugui funcionar a ple rendiment, lluny de les restriccions imposades per la pandèmia.

La cadena, que compta amb uns 27 restaurants arreu de l’Estat, ha posat l’ull en Sabadell en el seu pla d’expansió, que a principis d’any preveia arribar als 50 establiments a finals d’aquest any. “Sempre busquen les millors zones per tenir-hi un restaurant, i a Sabadell van venir directes aquí, per ubicació, perquè té tres pisos, perquè hi ha restes de l’antiga muralla de la ciutat… té tot el que volien, i els agrada a cada lloc on s’instal·len disposar d’elements característics del lloc”, explica Dani Pérez, propietari del restaurat.

Interior del restaurant La Piemontesa / LLUÍS FRANCO

Situat al carrer de les Valls, oferirà una carta basada en pizza i pasta, si bé ofereixen més productes, com entrecots o hamburgueses, entre altres. Aquest dijous obrirà portes amb una terrassa situada al carrer de Jesús i amb un aforament ajustat al 40% a l’interior, tal com marquen les directrius de la fase 2. Tot i que inicialment s’havia d’inaugurar per Setmana Santa, han hagut d’esperar una mica més per poder fer les reformes necessàries i adequar el local.

De fet, davant la situació actual, que limita el nombre de taules i comensals, han ajustat la compra de mobiliari al que realment necessitaven. “Si compràvem més taules que les que ara podíem fer servir, o bé les havíem de tenir al mig del restaurant sense ús o en un magatzem, així que, tant per tant, quan calgui tenir-les ja les adquirirem”, explica Pérez.

El mateix amb el personal. Davant l’actual situació, han apostat per començar amb una plantilla ajustada a l’atenció que podran oferir, amb 9 persones, si bé esperen poder arribar a tenir entre 15 i 20 treballadors quan l’establiment pugui estar a ple rendiment. 

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top