Ciutat

Illa creu que “es donen les condicions” perquè Sabadell passi a fase 3

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la consellera de Salut, Alba Vergés, a l'Hospital Clínic / ACN

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, creu que es “donen les condicions” perquè la regió metropolitana de Barcelona, amb la ciutat de Sabadell, i Lleida passin a fase 3, tal com ha plantejat el Departament de Salut. En declaracions a TV3, Illa ha indicat que hi ha una reunió bilateral amb Salut aquest tarda i s’analitzarà la proposta, però ha afegit que les “primeres indicacions” que té és que “es donen les condicions” per avançar.

Illa creu que “les coses a Catalunya s’han fet correctament”. “El govern ha tingut una actitud de prudència que jo comparteixo”, ha dit. Ha posat l’exemple de Lleida, on hi ha hagut alguns brots però “s’ha actuat amb rapidesa i contundència”.

Què es podrà fer a Sabadell a la fase 3?

Illa ha explicat que el pas de fase també està lligat amb la revetlla de Sant Joan, per facilitar que hi hagi una mobilitat amb una mica més de temps.

Sobre la decisió del Govern de passar a la nova etapa de seguida un cop Barcelona i Lleida entrin a la fase 3, el ministre s’ha limitat a dir que és una decisió que poden prendre les comunitats un cop passen a la fase 3, i ha mostrat el seu respecte.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top