Ciutat

Comença el pla d’asfaltat d’un centenar de carrers de la ciutat

Es farà en un centenar de carrers de la ciutat

Els treballs d'asfaltat / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa el pla pr asfaltar i millorar el ferm de més d’un centenar de carrers de la ciutat. Es tracta del projecte Fem Barri, que es va iniciar el gener del 2019, sota el mandat del govern quadripartit. L’ actuació prevista compta amb un pressupost de 2.200.000 euros.

Els treballs tenen per objectiu afavorir la seguretat en el trànsit, així com els desplaçaments que es puguin fer, i es duran a terme en diferents àmbits de la ciutat, amb un asfaltatge nou que es percebrà en 101 carrers distribuïts. 22 d’ells es troben al Districte 1, 11 al Districte 2, 21 al Districte 3, 6 al Districte 4, 17 al Districte 5, 11 al Districte 6, i 13 al Districte 7.

El primer, el carrer del Mont Blanc

El primer carrer on s’actuarà és el del Mont Blanc, entre els carrers de la Bonaigua i de la Llanera, al barri de Ca n’Oriac. Mentre durin les obres, l’estacionament i l’accés als guals es pot veure afectat. Les afectacions seran degudament senyalitzades per l’empresa encarregada dels treballs.

Les actuacions continuaran per Francesc Trabal entre Marçal Ballús i l’avd. Can Deu; i seguiran al carrer dels Pins entre Moreres i Salzes i per Feliu Elias, entre Francesc Trabal i Santiago Segura.

Els treballs es mantindran durant gran part del mes d’agost amb l’objectiu de poder enllestir els treballs d’asfaltat del centenar de carrers cap als volts del mes de maig del 2021. Les obres s’encarregaran a quatre empreses diferents i duraran en total gairebé deu mesos, tot i que el consistori assegura que no pot precisar quan s’acabaran perquè la feina depèn, entre altres, de les condicions meteorològiques.

Comentaris
To Top