EL TEMPS

Nova jornada amb calor intensa a Sabadell

Aquest dissabte es manté l'alerta per altes temperatures que afecta diverses comarques del país, entre elles el Vallès Occidental i, per tant, la ciutat de Sabadell. La temperatura es mantindrà similar a l'experimentada aquest divendres.

La mínima sovint no baixarà dels 20 ºC, fet que ens oferirà, de nou, una nit tropical. Els valors es mouran entre els 18 i 23 ºC, mentre que la màxima oferirà un ambient calorós i amb xafogor acusada. La temperatura més elevada oscil·larà entre els 35 i 40 ºC.

Cel serè fins a migdia, si bé hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral fins a primera hora del matí. A partir de migdia arribaran algunes bandes de núvols alts i alguns de mitjans per l'oest que localment deixaran el cel mig ennuvolat sobretot a punts de la meitat oest i terç nord, alhora que creixeran algunes nuvolades al Pirineu. Al final del dia es tornaran a formar alguns núvols baixos a punts del litoral.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top