Publicitat
ESPECIAL ASCENS A SEGONA A

El central Jaime Sánchez ‘torna’ a la Creu Alta, ara procedent del Valladolid Promesas

El central gadità a la gespa de la Creu Alta / CEDIDA (CES)

Nou fitxatge. Jaime Sánchez Muñoz (25 anys) es converteix en la quarta incorporació del Centre d’Esports, procedent del Valladolid Promesas. Però de fet és la segona vegada que aquest central gadità de Chiclana de la Frontera aterra a la Creu Alta. A la temporada 16/17 va arribar cedit del Real Madrid Castilla, però no va jugar cap partit. Va signar en plena recuperació d’una lesió al genoll i mai es va vestir la samarreta arlequinada. Les lesions han estat el seu gran maldecap i entre la temporada 15/16 i 18/19 només ha pogut disputar 5 partits.

Jaime Sánchez, però, no s’ha rendit i el seu fitxatge pel Valladolid li va canviar la vida. Al filial del Pucela va recuperar el seu millor nivell, oblidant el calvari de les lesions. A la lliga 18/19 va jugar 12 partits i la temporada passada es va convertir en un fix a l’eix de la defensa participant en un total de 28 partits, l’últim, el del play-off d’ascens davant el Barcelona B (2-3).

Ara el Sabadell s’ha tornat a fixar en ell, potser recordant el que es comentava a Madrid quan anava pujant categories des dels juvenils: “Serà el pròxim Sergio Ramos”, deien. Apuntava grans condicions que es van diluir amb les constants lesions. Ara el Sabadell li brinda una nova oportunitat, el salt al futbol professional quan encara té temps de demostrar les seves condicions. Els informes que ha recollit la secretaria tècnica arlequinada són immillorables i es confia que sense lesions pugui explotar definitivament. D’aquesta manera es reforça la posició de central, bàsica en el sistema d’Antonio Hidalgo. Sánchez destaca especialment per la sortida de pilota, un factor clau en el sistema del tècnic arlequinat.

Publicitat
Comentaris
To Top