Vallès

Detinguts dos lladres intentant robar maquinària agrícola a Santa Perpètua

Material sostret de l'empresa / CEDIDA

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts, 1 de setembre, dos homes, de 35 i 21 anys i veïns de Barcelona com a presumptes autors d'un robatori amb força a una nau de Santa Perpètua de Mogoda. Els fets van tenir lloc la matinada del 31 d’agost a l’1 de setembre, poc abans de les 6 h es va rebre avís conforme l’alarma d’una empresa de maquinària agrícola de Santa Perpètua de Mogoda s’hauria activat.

Els veïns de la zona van explicar que s’havia sentit un cop molt fort a la porta de la nau. Quan els agents van arribar es van trobar amb una furgoneta just davant l’accés a la nau amb les portes obertes i amb danys produïts per l’encastament del vehicle a la porta.

A l’interior hi havia divers material agrícola: motoserres, bufadores i talla-bardisses ja reparades per l’empresa i pendents de tornar als clients. El valor aproximat de la maquinària era de 5.000 euros.

Publicitat

En accedir a l’interior de la nau van sortir corrents dos homes, i després de seguir-los durant uns minuts els agents van poder interceptar-los i detenir-los. Un dels lladres va facilitar una identificació falsa per amagar que tenia una ordre d’ingrés a presó pendent.

Els detinguts, amb força antecedents policials, van passar a disposició judicial el 2 de setembre davant el jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell qui va decretar l’ingrés a un d’ells per causes que tenia pendents anteriors a aquests fets i l’altre va quedar en llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta donat que a l’interior del vehicle es va trobar més material i els investigadors creuen que pot estar relacionats amb altres robatoris amb força de la zona.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top