Esports

El darrer test abans del debut

Diego Fuoli, aturant un xut de David Martín a l’amistós disputat a la Vall d’en Bas / cedida (mg)

Banc de proves. El Centre d’Esports Sabadell s’acomiadarà davant l’Andorra d’una pretemporada molt atípica al CAR de Sant Cugat, a porta tancada. L’encontre serà la reedició del duel que van protagonitzar fa tres setmanes sabadellencs i andorrans a les instal·lacions de Royal Verd, a la Vall d’en Bas, durant l’estada dels arlequinats, que va acabar amb victòria per als de Nacho Castro. Avui, però, l’escenari en el qual arribarà el CE Sabadell serà totalment diferent del d’aleshores, on Antonio Hidalgo només va poder comptar amb onze jugadors de la primera plantilla. Les lesions i la Covid-19 han estat un hàndicap en aquesta pretemporada exprés.

Ian Mackay i Jesús Olmo

Ara per ara, tret d’algunes molèsties en alguns jugadors, Hidalgo podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla per afrontar l’amistós. Un dels herois del play-off exprés, Ian Mackay, podria tornar a la porteria, i també Jesús Olmo després de superar una greu lesió.

Publicitat

“Vull que tothom en sigui partícip”

Una de les altres claus del partit serà veure com està l’estat de la gespa del CAR de Sant Cugat, clau per al joc del Centre d’Esports. Un aspecte que preocupa el tècnic Antonio Hidalgo: “Serà fàcil que la gespa del CAR estigui millor que a Sant Oleguer. Esperem que puguem trobar el camp que ens doni aquesta tranquil·litat. Darrerament hem notat que tots estan una mica tous”, lamentava el tècnic de Canovelles.

Independentment d’aquest factor extern, difícil de controlar, el duel serà el darrer banc de proves abans de l’estrena a Vallecas. Una bona oportunitat que podria servir per treure alguna conclusió de cara al primer onze inicial. Preguntat sobre aquest aspecte, Hidalgo, seguint la tònica de la temporada passada, va tirar pilotes fora: “Tothom necessita minuts, si bé és cert que n’hi ha alguns que en necessiten més. Vull que tothom en sigui partícip, fins i tot els juvenils. La lliga és molt i molt llarga i més amb la situació de la Covid-19”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top