PATRIMONI DE SABADELL

El millor homenatge al jugador de la casa

Podria ser Paquito, Saura, Gala o Lino. Per Jordi Garcia, l’estàtua del futbolista de la Nova Creu Alta representa “un homenatge al jugador de la casa”. Garcia és un arlequinat de tot cor, des que va néixer, i per a ell el CE Sabadell ho és tot. Fins i tot va anar a viure als edificis que hi ha a tocar davant de l’estadi per estar i sentir-se literalment més a prop de l’equip, al qual ha vist transitar per totes les categories.

La imatge de Jordi Garcia / CEDIDA

La història d’aquest sabadellenc resident ara a Moià sempre ha estat vinculada al Centre d’Esports. Quan feien les obres de construcció de l’estadi de la Nova Creu Alta, Jordi Garcia vivia al Torrent del Capellà, i cada diumenge anava caminant amb la seva mare a veure com evolucionaven els treballs, i a visitar la persona que les custodiava, a qui portaven berenar. La seva vinculació amb el Sabadell no acaba aquí. Sent ja més gran, els anys 70, va formar part de la banda de tambors i cornetes de les majorets de Sabadell, amb la qual feien una actuació a la mitja part de cada cap de setmana que jugava el Centre d’Esports. A aquella època també va tenir l’oportunitat de fer-se’n soci, la qual cosa sempre havia desitjat i “el número del carnet de soci de les meves filles és la data del seu naixement”, afegeix. I assegura que va anar a l’escola amb els mateixos Lino i Paquito, concretament on ara hi ha el centre Xaloc de Ca n’Oriac i que abans es deia Colegio Nacional Presidente Kennedy.

Publicitat

Ara Garcia té posada la mirada en la temporada que acaba de començar l’equip arlequinat. De moment la veu amb “il·lusió”, tot i que creu que “patirem una mica la novatada” d’acabar d’aterrar de nou a Segona A. Tot i això, creu que l’entrenador Antonio Hidalgo té prou equip per mantenir-se a la categoria.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top