Esports

La Festa de l'Esport se celebrarà el 2021 per premiar els dos últims anys

La waterpolista Maica Garcia va ser l'última guanyadora del guardó / Ll. Franco

La 67a edició de la Festa de l'Esport Sabadellenc ha quedat definitivament suspesa. La intenció inicial era celebrar alguna mena d'acte simbòlic el 20 de novembre i escollir el millor esportista del 2019, però l'empitjorament de la situació sanitària ha fet desistir l'Ajuntament. La nova proposta és deixar la Festa pel 2021 -sense una data concreta- i premiar conjuntament els esportistes i entitats més destacats dels dos últims anys, o sigui el 2019 i el 2020.

Tot dependrà també de com evolucioni la pandèmia en els pròxims mesos, però s'espera poder aplicar aquest sistema atípic que tampoc seria del tot innovador. A la dècada dels 80 es van celebrar diverses edicions en què es premiava els mèrits tenint en compte dues temporades i no només l'any natural. Però aquest sistema va rebre algunes crítiques i es va tornar a l'original.

Publicitat

De moment, doncs, el regnat de Maica Garcia tindrà una durada superior a l'any. La waterpolista del Club Natació Sabadell es va imposar en la 66a gala de la Festa de l'Esport celebrada en el Teatre Principal superant en la votació final Queralt Castellet (snowboard) i el jugador d'handbol del FC Barcelona, Aleix Gómez. Es convertia així en la successora del ciclista David de la Cruz, guanyador de les tres anteriors edicions, i suma tres títols després dels que va aconseguir el 2012 i 2014. En l'apartat d'entitats, el Club de Tennis Sabadell va reeditar el títol per davant del Cercle Sabadellès 1856 i Unió Excursionista Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top