ESPORTS

“A Saragossa vam fer una passa endavant per seguir creixent”

El jugador menorquí va debutar al futbol professional com a capità arlequinat / CEDIDA (LFP)

Pedro Capó va ser la principal novetat a l’onze d’Antonio Hidalgo a La Romareda. Després de picar molta pedra a Segona Divisió B, el menorquí va fer realitat el seu somni d’estrenar-se a l’elit. Una lesió muscular ho ha retardat fins a la vuitena jornada i ha coincidit amb el primer resultat positiu del Sabadell aquesta lliga.

Una doble satisfacció, oi? Per descomptat. Han estat moltes hores de feina per recuperar-me i tornar al cent per cent i em vaig trobar molt bé. La suspensió de l’Alcorcón em va donar uns dies més. El més important, però, va ser el bon partit de l’equip. Penso que vam fer més per guanyar.

Pesava una mica el zero a la classificació? No és agradable ni plat de bon gust. Era una situació difícil, però hem tingut tranquil·litat al vestidor i penso que a Saragossa vam posar els fonaments. És una passa endavant per seguir creixent com a equip.

Hidalgo demanava solidesa i per fi no es va encaixar. És un aspecte clau a Segona A. Tret de la rematada al travesser, gairebé no van fer cap més ocasió clara en tot el partit. Vam ser un equip sòlid i quan la teva porteria es manté a zero sempre tens la possibilitat de guanyar en qualsevol moment.

Ara falta encertar en la porteria rival. És preocupant la sequera? Seria molt més preocupant si no fóssim capaços de generar ocasions, però a Saragossa em vam tenir algunes de molt clares. Falta que la pilota toqui la xarxa per dins, però arribaran els gols.

Ens estem acostant a la millor versió del Sabadell? Fins ara havíem tingut alts i baixos i a La Romareda crec que l’equip va tenir una gran continuïtat en el joc. Això és el que ens faltava. Hem demostrat que podem competir els 90 minuts i no només 75 o 80 contra qualsevol rival.

Per cert, no us va passar pel cap els fatídics gols encaixats dels últims minuts? La veritat és que no i fins i tot vam jugar molt bé els últims 10 minuts. Arriba un moment que has de tenir el cap fred i no cometre cap equivocació que pugui aprofitar el rival i que en altres partits ens havien costat car. Si en 85 minuts no has pogut guanyar, no pots perdre en 5.

Després de trencar la dinàmica negativa, ara toca la confirmació dijous contra el Leganés? És evident que necessitem sumar de tres en tres. Encara no podem parlar d’urgències, però cal guanyar un partit al més aviat possible. Si és aquest dijous, millor.

L’equip madrileny sembla arribar en un bon moment. Ha guanyat els tres últims partits i té una bona plantilla, però ara ja no podem pensar en el rival sinó que l’objectiu és sortir a guanyar cada jornada.

La primera oportunitat és dijous (21.30 h) a la Nova Creu Alta en la segona jornada intersetmanal de la temporada, en aquest cas la primera pel Sabadell després de la polèmica suspensió del partit contra l’Alcorcón.

Comentaris
To Top