Publicitat
EL TEMPS

Dijous amb ambient agradable

Aquest dijous tindrem un ambient generalment agradable. Es mantindran les temperatures experimentades dimecres, i el cel tendirà a ser serè.

Publicitat

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà similar o lleugerament més baixa. La mínima voltarà entre els 8 i 13 ºC. La màxima rondarà entre els 18 i 23 ºC.

En general, el cel romandrà majoritàriament serè amb el pas de bandes de núvols alts, sobretot durant la primera meitat del dia. A més, durant les hores centrals del dia, també apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu i Prepirineu oriental. Independentment, a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central i del quadrant nord-est, i al final dia és possible que es formin alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top