Ciutat

El teu defensor: “Necessitem una tanca a Correus”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected]

L’Alfonso i la Mar demanen que s’habiliti un passadís per evitar les aglomeracions davant de l’oficina del carrer de la Indústria.

Davant de l’oficina de Correus ubicada al carrer de la Indústria als matins se solen produir cues d’usuaris. Segons l’Alfonso i la Mar, veïns dels carrers del voltant, expliquen que cada dia que passen pel carrer es converteix en una autèntica odissea. L’Alfonso ha de moure’s en cadira de rodes i passar-hi cada dia. “Per fer el meu trajecte diari, passar per allà se’m fa una autèntica odissea”, relata el veí. Per poder creuar, pràcticament sempre ha de passar a l’altra vorera perquè “cada dia, sobretot durant el matí, la vorera està taponada”.

I aquí ve el segon impediment: al llarg de la vorera hi ha vehicles estacionats i “he de fer marxa enrere uns 20 metres per poder creuar”. De fet, just al davant de l’oficina de Correus hi ha habilitada una zona de càrrega i descàrrega, però durant pràcticament tot el matí està ocupada. “Si s’habilita una tanca o alguna mena de passadís extern, ens facilitaria molt el pas no només a nosaltres, sinó a la resta de vianants”, demanen.

Així, els veïns del sector Creueta proposen habilitar alguna solució perquè la vorera quedi lliure i es garanteixi la mobilitat i “la distància i la seguretat” davant l’actual situació sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

L’Ajuntament ja està efectuant les gestions per habilitar unes tanques

El teu defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell per saber quina solució donarà a la petició del lector. Fonts municipals asseguren que han rebut una petició de Correus perquè es col·loquin tanques a la via pública i donar així resposta a la necessitat detectada entre el veïnat. “Aquests dies s’estan fent totes les gestions i preveiem que les properes setmanes es procedeixi a la col·locació d’aquests elements”, defensa el consistori.

Es tracta d’una solució que ja s’està oferint a l’oficina de CASSA i també a l’oficina de Sabadell Atenció Ciutadana, entre altres punts de la ciutat. Malgrat que l’Ajuntament no ha especificat quan s’instal·laran les tanques, ja s’estan fent les gestions per donar resposta als veïns. 

Comentaris
To Top